Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Маша часто бере інтерв'ю у знаменитостей в рубриці "Экзамен", а цього разу гостею артистки стала популярна модель, актриса і співачка Даша Астаф'єва. Так, Даша розповіла про стосунки з Артемом Кімом, а також зізналася, що дуже хоче завагітніти і готова заради цього навіть покинути сцену.

"Спочатку я хотіла довгий текст написати про те, як всі взагалі не знають Дашу Астаф'єву справжню, і вона - одна з небагатьох артистів, чий сценічний образ і людська суть йдуть паралельними шляхами! Але потім ще раз ( вкотре) переглянула цей #Экзамен на відвертість і зрозуміла, що все це ви побачите самі! Даша @da_astafieva це було феєрично!!! П. С. Дай поносити леопардову шубу з чебуреками , благаю! Готова помінятися на свою😉", - поділилася уривками Єфросиніна. Фолловери не пройшли повз: "Шикарний іспит. Дівчатка, підняли настрій!😉👍👌", "дуже щире, веселе, живе інтерв'ю! захоплююся Вами 😊😘😘😘", "Я наче з подругами, посиділа за чаєм) спасибі величезне ❤️", "Круте інтерв'ю, люблю Дашу за її щирість.".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.