Відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів зворушливими фото в Instagram. Знаменитість похвалився власним пам'ятником від "Лос-Анджелес Гелаксі", який йому звели на честь 20-річчя в спорті. Так, Девід приїхав на відкриття скульптури разом з дружиною Вікторією і трепетно подякував шанувальникам. Варто зазначити, що такий подарунок звели вперше в історії вищої футбольної ліги.

"Вчора був дивовижний день. Відсвяткувати мій час у Лос-Анджелес Гелаксі з моєю сім'єю, моїми друзями, командою і шанувальниками було неймовірною честю. Я такий вдячний і щасливий, спасибі.", - трепетно підписав серію кадрів Бекхем. Дружина Вікторія також поділилася ніжним фото, на якому видно, наскільки щасливим виглядає футболіст.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Вікторія Бекхем показала своїх дітей Брукліна, Ромео, Круза, Харпер і коханого чоловіка , які радо бавилися в морі. Так, плечі футболіста витримали навіть сина і доньку одночасно.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Девід Бекхем показал як проводить час з 7-річною донькою Харпер Севен. Виявляється, знаменитість може не тільки голи забивати, але і рівняти кінчики.

А ще Вікторія Бекхем показала свого старшого сина Брукліна. На спільному знімку з помітно підрослим сином в машині, знаменитість не забула пожартувати, назвавши його таксистом.