Днями Девід Бекхем прилетів до США для відкриття свого футбольного клубу "Інтер Майамі".

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що буквально вчора знаменитий у минулому футболіст представив громадськості назву та логотип власного футбольного клубу, який виступатиме в американській футбольній лізі.

Проте вже на наступний день папараці помітили футболіста під час відпочинку біля басейну. Девід засмагав і купався в самоті. Правда, на деяких фотографіях Бекхем розмовляє з таємничою брюнеткою.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно в інтерв'ю британському Vogue Вікторія Бекхем прокоментувала стосунки з чоловіком.

"Люди завжди вигадують історії про нас. Так було протягом 20 років, так що ми звикли терпіти і не звертати на це уваги. Ми розуміємо, що ми набагато сильніше разом. Та й всі ми вшістьох з дітьми вже давно знаємо, що нам разом набагато спокійніше. Ми поважаємо сімейні узи - ось у чому наш секрет ", - зізналася дизайнер.

Разом з тим варто відзначити, що дизайнер і дружина футболіста Вікторія Бекхем вже довгі роки є еталоном стрункості і захоплює фанатів своїм прикладом та стилем.

Відомо, що Бекхем ретельно стежить за своєю фігурою, вона регулярно займається спортом і ніколи не дозволяє собі з'їсти зайвого. У даному режимі щоденних обмежень жінка живе вже багато років. І за цей час вона неодноразово піддавалася критиці за свій спосіб життя.

Мати чотирьох дітей, Вікторію Бекхем звинувачували в тому, що вона пропагує анорексію, адже її худоба в різні періоди більше асоціювалася з хворобливістю, ніж зі стрункістю. Проте критика з боку не змусила знаменитість поміняти свої погляди на харчування.

Дизайнер і мати чотирьох дітей в черговий раз викликала захват і захоплення у своїх підписників. Вона опублікувала знімок у своєму Instagram у день народження сина Ромео.

На фото Вікторія позує в обнімку з сином. Бекхем вдягнена в просту сорочку і джинсові міні-шорти. Привернув увагу фанатів не тільки простий молодіжний образ, який рідко можна бачити на дизайнері, яка обожнюэ строгі наряди.

Особливу увагу шанувальники звернули на стрункі засмаглі ноги Бекхем. В коментарях вони засипали знаменитість компліментами.

Девід Бекхем представив у Майамі свій новий футбольний клуб.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем відсвяткувала день народження.

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Бекхем знову стала іконою.

Також "Знай.ua" писав, що Девіда Бекхема застукали на яхті з Елтоном Джоном.