Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість похвалилася вихідними в Парижі, рекламуючи популярну мережу готелів з моделлю і найкращою подругою Оленою Перміновою. Так, дівчата танцювали в чорній дзеркальній кімнаті, примірявши розкішні вбрання.

"Французьке життя у нас з @lenaperminova було яскравим, але коротким) вже в Москві і скоро вилітаю в #Барнаул 💃 в прекрасному настрої і з любов'ю веземо улюблені пісні 🥰", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Ви - джерело гарного настрою)", "Леді в чорному🔥", "Красиві сестрички стильні і радісні😍.", "Віра запальничка... 🔥🔥🔥", "Девочушкі, веселі😋😋", "А я поки не прочитала думала дві Віри в різних образах одночасно ! Думаю, як же їй все личить!!! 🙄".

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.