Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість похвалилася вихідними в Парижі, які провела з моделлю і подругою Оленою Перміновою. Так, артистка заодно прорекламувала розкішний готель, захоплюючись дзеркальними стінами і масивними люстрами.

"Перед від'їздом розглянули ще один куточок нашого готелю @leroyalmonceau ) обожнюю дзеркала і світильники, а ще мене відразу чотири )) (от би в житті так, я б все встигала 😂🤪) #Paris Всі 🙌🏻 #Париж - #Москва - #Барнаул💙", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не змогли пройти повз: "Аааааааааааааааааа, ну як же тут все-таки багато Вєрочок, і навіть не одна, а цілих чотиирии це дууужжее класно❣️", "Очаровашка 😍😍😍", "Акуратніше, можна потрапити в задзеркалля!", "Віри багато не буває!!!❤️❤️❤️🤗", "Краще одна, але справжня❣️ і щаслива🙏❤️".

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.