За офіційною інформацією музикантів з групи The Prodigy, 49-річний Кіт Флінт покінчив з собою в минулі вихідні.

"Новини правдиві, я не можу повірити, що кажу це, але наш брат Кіт покінчив з собою у вихідні. Я в шоці, страшенно злий, растеряный і розбите серце ..... r.i.p. брат Ліам," - йдеться в офіційному акаунті гурту The Prodigy в Instagram, про те, що Кіт Флінт покінчив з собою.

DJ Грув висловив збентеженість і шок про смерть вокаліста The Prodigy Кіта Флінта:

"Ми дуже близько спілкувалися. Ми в Лондоні повинні були зустрітися в неділю. Я в шоці просто..."

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фани не стримують емоцій і активно коментують в Instagram допис про смерть кумира: "Вибачте за всіх, так шкода", "Нііі, сподіваюся, ви знайдете свій спокій", "10 років, виріс, слухаючи вашу музику, згодом гратиме на землі релігійно .... моє коріння", "Він - легенда", "О, чортів, сум".

Організатори UPark-2019 опублікували пост на власній сторінці в Facebook, в ньому йдеться про переговори з менеджерами групи The Prodigy. Представники пообіцяли повідомити шанувальникам групи інформацію про їхній виступ на UPark-2019. Словом, Кіт Флінт з гуртом The Prodigy мав виступити в Києві на фестивалі UPark-2019.

Немає слів. Ми не можемо і не хочемо вірити в це, але сьогодні, 4 березня, не стало соліста The Prodigy — Кіта Флінта....

Geplaatst door UPark Festival op Maandag 4 maart 2019

Нагадаємо, останній день соліста The Prodigy: музикант звів рахунки із життям, фанати оплакують кумира. В офіційному акаунті групи The Prodigy в Instagram повідомляється, що Кіт Флінт покінчив з собою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Atlas Weekend 2018: Винник переплюнув The Prodigy. Українські вовчиці нарешті отримали від свого кумира цілий фонтан емоцій.

Також портал "Знай.ua", писав, що помер соліст The Prodigy. За інформацією видання The Sun, музиканта знайшли у його будинку в Ессексі (Великобританія). Причини смерті наразі встановлюються.