Трагічна новина вразила фанатів The Prodigу. Зупинилося серце лідера легендарного колективу Кейта Флінта. Пішла ціла епоха. Про смерть музиканта повідомили в понеділок, 4 березня.

Як пише видання The Sun, музиканта знайшли у його будинку в Ессексі (Великобританія). Причини смерті наразі встановлюються.

Поліцейські констатували смерть о 8.10 ранку за місцевим часом в понеділок, 4 березня. Як зазначили співробітники правоохоронних органів, смерть Флінта настала природним шляхом і не є для них підозрілою. На місці трагедії ведеться розслідування.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кейт Флінт народився 17 вересня 1969 року в одному з адміністративних округів Лондона – Редбридже. Він із сім'ї з середнім достатком. З ранніх років хлопчик займався танцями. Йому пророкували блискуче майбутнє в цьому напрямку мистецтва. У підлітковому віці Кейт всерйоз захопився рок-музикою. Його кумирами були учасники групи Pink Floyd. Творчий шлях У 80-ті роки хлопець зацікавився рейв-культурою. Він відростив довге волосся, одягав яскраві майки та шкіряну куртку. В кінці 1980-х, на одній з вечірок в рейв-клубі, Кейт Флінт познайомився з ді-джеєм Ліамом Хоулеттом. Наш герой високо оцінив його талант. Незабаром він запропонував Лиаму співпрацю. Ді-джей відповів згодою. У 1990 році був створений колектив The Prodigy. До його складу увійшли: сам Флінт, його приятель Лірой Торнхілл і Ліам Хоулетт.

Спочатку Кейт був танцюристом. А солістом групи він став лише в 1996 році. За 26-річну історію свого існування група Prodigy випустила 6 студійних альбомів, зняла десятки кліпів і дала сотні концертів по всьому світу. Цей колектив до цих пір користується величезною популярністю у слухачів у віці від 14 до 40 років. Багато з нас пам'ятають і люблять наступні такі треки, як Дихати, Smack My Bitch Up, Voodoo People та інші.

Флінт кілька разів експериментував з сольними і сайд-проектами. Він створив дві групи – Flint і Clever Brains Fryin'. При цьому музикант не збирався йти з Prodigy. Нашому герою вдалося випустити лише один комерційний сингл AIM4 своєї групи Flint. А ось дебютний альбом Device #1 так і не надійшов у продаж.

Нагадаємо, раніше наш портал писав про смерть легендарної голлівудської актриси: її фільми обожнювали мільйони.

Також ми писали про смерть культового радянського режисера - на його рахунку були десятки шедеврів.

Крім того, в США помер легендарний музикант, який завоював 4 Оскара і 9 Греммі.