Відома американська акторка, зірка Голлівуду, чарівна Кетрін Хелмонд, яка відома кіноманам за картинами "Сімейна змова", "Бразилія", "За бортом" та "Чорна діра", померла на 90-му році життя.

Відомо, що акторка зіграла значущі ролі в серіалах "Мило", "Хто тут бос?" та "Усі люблять Реймонда". Знаменитість померла у власному будинку через ускладнення, які викликано серйозним захворюванням. Про це пишуть американські ЗМІ.

Кетрін Хелмонд

Кетрін Хелмонд, яку було сім разів номіновано на престижну премію "Еммі" і двічі на театральну премію "Тоні", померла у власному будинку в американському місті Лос-Анджелес. Акторка померла після тривалої боротьби з хворобою Альцгеймера. Причиною смерті зірки серіалу "Хто тут бос?" назвали ускладнення, викликані важкою хворобою.

Варто нагадати, що помер радянський і російський сценарист і драматург Владислав Федосєєв. Про це повідомляє НП з посиланням на сайт Союзу кінематографістів Росії. Федосєєв пішов з життя у віці 83 років. Серед його робіт — фільм "Земля Саннікова", психологічна драма "Степовий король Лір", історична хроніка "Преподобний Сергій", комедія "А людина грає на трубі", і т. д.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що помер екс-голова фракції "Партія регіонів" у дніпровській міськраді Олексій Тішкін. Про це повідомив депутат обласної ради Олександр Гордієнко, пише Вгороде. Тішкін очолював фракцію "Партії регіонів" у міськраді Дніпра до 2010 року. А потім був головою відділу розвитку місцевого самоврядування Дніпровського облради. Прощання з політиком пройде завтра, 2 березня, об 11.30 у Свято-Троїцькому кафедральному соборі Дніпра.

Нагадаємо, Львівщина в сльозах прощається з хоробрим поліцейським, який віддав життя за Україну.

Як повідомляв Знай.uа у США помер легендарний музикант: 4 Оскара та 10 Греммі.

Знай.uа писав, мумія роками "жила" по-сусідству з тернополянами.

Дивіться відео по темі: