У США помер відомий піаніст і творець музики Андре Превін.

Він чотири рази вигравав "Оскар" і десять разів "Греммі".

Андре створював музику для багатьох голлівудських фільмів. Він виграв нагороди за такі фільми, як "Рідоти" (1958), "Поргі і Бесс" (1959), "Ніжна Ірма" (1963) і "Моя прекрасна леді" (1964).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У 1969 році він став головним диригентом Лондонського симфонічного оркестру, також в різні роки очолював оркестри в таких містах, як Х'юстон, Пітсбург, Лос-Анджелес і Осло.

Варто нагадати, що В одній з квартир Тернополя виявили труп. Сусіди були в шоці, так як не знали, що у них за стінкою вже два роки лежав труп і його не було кому поховати.

Сусіди розповідають, що проходячи повз квартири, вони відчували неприємний запах, але навіть не підозрювали про те жахіття, яке там відбувався.

Через два роки, 11 лютого, співробітники правоохоронних органів разом з родичкою загиблого, розкрили замкову щілину і зайшли в квартиру. Те, що вони там побачили вкинуло їх у шок. Труп вже розклався.

Відомо, що в 2019 році померлому повинно було виповниться шістдесят років. Судово-медична експертиза повинна визначити, коли чоловік загинув і що стало причиною. На даний момент повідомляється, що слідів насильницької смерті виявлено не було.

З 11 лютого труп чоловіка знаходився в морзі. Через два дні, 13 лютого, сестра покійного поховала його, як годиться. Зі слів мешканців будинку, неприємного запаху вже немає. В квартирі поприбирали родичі, а в під'їзд дезінфікували.

Нагадаємо, Зірка "Менталісту" загинула страшною смертю: не побажаєш нікому

У п'ятницю, 1 березня, стало відомо про раптової смерті відомої голлівудської актриси Лізи Шерідан в США.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Помер легендарний екс-президент: підняв країну з колін

Колишній президент Республіки Сейшельські Острови Франс Рене Альбер, який перебував на чолі цієї держави протягом 27 років, помер у середу у віці 83 років. Про це повідомляє Сейшельское інформаційне агентство.

Також Знай.ua" писав про те, що У Тернополі помер відомий Дід Майдан: стояв проти Януковича