Помер радянський і російський сценарист і драматург Владислав Федосєєв. Про це повідомляє НП з посиланням на сайт Союзу кінематографістів Росії.

Федосєєв пішов з життя у віці 83 років. Серед його робіт — фільм "Земля Саннікова", психологічна драма "Степовий король Лір", історична хроніка "Преподобний Сергій", комедія "А людина грає на трубі", і т. д.

Раніше повідомлялося, що помер колишній барабанщик британської рок-групи The Cure Енді Андерсон. Про це повідомляє журнал Rolling Stone.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Музикантові було 68 років. Незадовго до смерті він написав у Facebook, що у нього рак четвертої стадії, і надії на одужання немає. У пості він зазначив, що намагається зберігати позитивний настрій і сприймає хворобу як досвід і ще одну перешкода в житті.

Варто відзначити, що Андерсон приєднався до The Cure в 1983 році після того, як Лол Толхерст замість ударних став грати на клавішних. Барабанщик взяв участь у створенні альбому The Top, а також синглів Speak My Language і The Love Cats.

Також ми писали, що в середу, 20 лютого, в Нью-Йорку помер популярний американський актор Вінні Велла. Йому було 72 роки. Вінні хворів на рак печінки. Велла прославився як характерний актор другого плану. Його найбільшою роллю став Джиммі Петрилле в культовому серіалі "Клан Сопрано".

Вінсент Франк Велла народився 11 січня 1947 року в Нью-Йорку. Все своє життя він прожив у районі, відомому як Маленька Італія. Був знайомий з багатьма американськими кінематографістами італійського походження, дружив з ними з дитинства. Ця дружба зрештою і привела його в кіно - знаменитий режисер Мартін Скорсезе зняв Веллу в своїй кримінальній драмі "Казино". Непрофесійний дебютант Вінні виглядав гідно поруч з Робертом де Ніро, Джо Пеші, Шерон Стоун і іншими зірками.

Також Знай.uа" писав, що помер легендарний музыкантего талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".