Популярний український телеведучий і шоумен Сергій Притула часто радує шанувальників кумедними знімками. Цього разу він знову не втримався, і виклав смішне фото з Данії.

Як відомо, Притула зараз відкриває для себе нову країну і знайомиться з видатними пам'ятками Копенгагена. Не обійшов боком відомий телеведучий і знамениту статую Русалочки.

Відповідний знімок Сергій Притула опублікував у своєму Instagram-акаунті.

"Сувора скандинавська жінка. Жодних емоцій!". написав Притула під фото

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Зазначимо, що пам'ятник Русалочці (персонаж однойменної казки Ганса Крістіана Андерсена), який став символом датської столиці, був відкритий в 1913 році. Його автором став датський скульптор Едвард Еріксен. Моделлю для Русалочки стала його дружина, а обличчя скульптор копіював з Еллен Прайс – балерини Королівського театру опери і балету, яка відмовилася позувати в оголеному вигляді.

Нагадаємо, що відомий український телеведучий Сергій Притула активно веде свою сторінку в Facebok. Так, він розповів, що разом з дружиною відвідав Данію. Відповідне повідомлення Притула опублікував на особистій сторінці в соцмережі.

"А що ж у вас так з погодою не склалося на мальовничій копенгагенщині?!! Промокли під дощем і замерзли, як собачки! Але щасливим песенятам погода не перешкода;)))!!! Красиво. Атмосферно. Спокійно. Рай для велосипедистів. І, як не дивно, дуже смачно (особливо не сподівався). У Данії вперше, але гарантовано повернуся колись влітку. І з дітьми!" - написав ведучий.

Сергій Притула
Сергій Притула

Відомо, що Сергій Притула побував у найбільшому місті Данії, яке є столицею країни - Копенгагені. Там пробуде ще один день.

Раніше портал писав, що емоційний пост Притули зачепив користувачів мережі: у мене опускаються руки, печаль.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський оголосив мир з Притулою: тролить мене, бо ще маленький.

Також "Знай.uа" писав, що Притула жорстко опустив Скрипіна після скандалу з ANNA MARIA.