Артистка MARUV, яка перемогла у фіналі Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2019, виконує роль "пані" не тільки на сцені.

Таку інформацію розповсюджують знайомі з близького оточення Анни Корсун та її нареченого Олександра. Цікаво, що з коханим співачка познайомилася ще в інституті.

Варто зазначити, що дівчина навчалася у Харківському політехнічному інституті, де почала співати й створила свій перший гурт The Pringlez. Піар-менеджером колективу став Олександр Корсун, який закінчив той самий навчальний заклад.

Познайомилась пара в караоке-клубі, там Анна підробляла вокалісткою. У них закрутився бурхливий роман. Дівочим прізвищем Попелюх вона перестала користуватися після того, як з'їхалася з хлопцем.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

2 роки тому гурт The Pringlez переїхав із Харкова в Київ, де кардинально змінив імідж. У результаті виник проект Maruv, а Олександр продовжив займатися піаром коханої. До того ж його не бентежить, що Анна виступає і знімається в кліпах майже голою. Такої ж думки дотримується бабуся співачки.

"Що такого? С*сі красиві. Нехай показує", – відповіла жінка на запитання журналістів, чи не соромно їй за внучку.

Корсун не вважає аморальною любов до садомазо у вигляді латексних костюмів, нашийників та кляпів. Дівчина переконана, що грань є в голові у кожного.

"Я нічого не роблю з того, що було дозволено Мадонні 30 років тому. Грань між розбещеністю й еротизмом тонка, вона в голові кожної окремої людини", – зазначила співачка.