Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість нещодавно взяла участь у фотосесії популярного українського дизайнера, примірявши розкішну золоту сукню. Так, артистка пожартувала, що збирається в такому вигляді в супермаркет за капусткою, адже ще не визначилася, куди одягнути таку красу.

"сьогодні Заїхала до своєї @gasanova_elvira ❤️ Як сорока , все мені потрібно , тільки надіти нікуди 😂 От думаю 🤔, якщо в АТБ ошатно завалити)))? За капусткою?😂", - посміялася Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Золота рибка!)))", "Слава, ви на фото як золота статуя :).Клас !", "Ось в такому прикиді і в АТБ😂😂😂😂😂😂😂😂 Думаю, там без черги Вас пропустять, щоб не осліпнути від такої краси😂😂😂😂😂😂✌🙈", "Жар-птиця♥️😎", "Обожнюю ваш гумор,а фото чудове,незнаю як в АТБ,а на червоній доріжці ви б виглядали чудово!!!".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.