Відомий співак і улюбленець жінок Олег Винник, який зовсім нещодавно потішив шанувальників відомим кліпом "Роксолана", поділився детялями про своє особисте життя.

"Я в стосунках — безбашений! Але якщо бачу, що почуття справжні, буду любити лише одну дівчину. Можу поглядати за сторонам, але, якщо розумію, що у мені почуття, яких раніше не відчував, з якими буду щасливий, я це дуже ціную", — говорить Винник.

Олег Винник

За словами співака, чим старша людина, тим важче знайти справжнє кохання.

"Мені здається, що чим старше людина, тим він стає більш вимогливим, цинічним. Неправильно вибирати собі супутника життя за якісь якості. Це егоїзм, а не любов. Я вважаю, ми не повинні вибирати самі гарні сторони, а спочатку полюбити недоліки і працювати над ними. Любов вимагає зусиль. І з віком це ніяк не пов'язано. Звичайно, до повноліття потрібно ще набратися розуму. А ось починати серйозні відносини, будувати сім'ю з 19 або 30, це вже вибір кожного. Але в 30 зробити його набагато важче", — каже співак.

Він зізнається, що рано почав доглядати за протилежною статтю. А свій перший поцілунок і зовсім не пам'ятає. Однак справжній поцілунок пам'ятає міцно, з посмішкою.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Як правило, він не буває вдалим, напевно, так само, як і перша близькість. Цьому треба навчитися. А ось що таке справжній поцілунок, я відчув вже з моєю улюбленою. Він відрізнявся тим, що дівчина спочатку мене сильно вкусила. Було реально боляче, до сліз. Але згодом саме вона навчила мене цілуватися правильно і взагалі любити це робити", визнається Винник.

Нагадаємо, Олег Винник показав, як зустрічає весну в компанії вовчиць

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Віннику пророкують перемогу на Євробаченні 2019: фанати стали горою за улюбленця

Також Знай.ua" писав про те, що Винник зізнався, скільки коштує місце в Євробаченні: розцінки шокують багатьох