Популярний телеведучий і шоумен Сергій Притула зробив несподівану для всіх українок заяву і переконаний, що Міжнародний жіночий день 8 березня не заслуговує того, щоб популяризувати його в нашій країні.

За його словами, медійним персонам слід утриматися від того, щоб розповідати своїм глядачам про доцільність будь-яких пережитків радянізації. У своєму коментарі одному з медійних видань знаменитість заявив: "Я вважаю, що нам, людям медійним, потрібно перестати популяризувати совкові рудименти".

Сергій Притула

Варто зазначити, що незадовго до цього свою думку про свято висловила і культова українська письменниця Оксана Забужко, причому зробила це досить емоційно. Вона переконана, що Міжнародний жіночий день слід згадувати виключно у контексті боротьби жінок за свої права.

У той же час інша знаменита письменниця Лариса Ніцой неоднозначно висловилася про свято 8 березня і зазначила, що ставлення до нього в різні періоди у неї було далеко не однаковим.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Сергій Притула

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Притула активно веде аккаунт у соціальній мережі, де регулярно публікує подробиці свого особистого життя. Нещодавно знаменитість порадував своїх фанатів повідомленням і знімками з Данії: "А що ж у вас так з погодою не склалося на мальовничій копенгагенщині?!! Промокли під дощем і замерзли, як собачки! Але щасливим цуценятам погода не перешкода;)))!!! Красиво. Атмосферно. Спокійно. Рай для велосипедистів. І, як не дивно, дуже смачно (особливо не сподівався). У Данії вперше, але гарантовано повернуся колись влітку. І з дітьми!".

Як повідомляв портал "Знай.uа": незважаючи на те, що з моменту закінчення фіналу Національного відбору на міжнародний музичний конкурс Євробачення-2019 минуло вже кілька тижнів, фанати Maruv підозрюють, що їх улюблениця так і не отямилася після інциденту. На цю думку їх наштовхують публікації співачки на її сторінці в соціальній мережі.

Також "Знай.uа" писав, що популярний шоумен Ігор Кондратюк, як виявилося, уважно стежить за всім, що відбувається навколо Євробачення і реагує на це досить різко. Зокрема, скандал навколо Нацвідбору він назвав "дитячим садом або шоу слабо інтелектуальних диваків".