Улюбленець мільйонів жінок в Україні і далеко за її межами Олег Винник напередодні 8 березня згадав свої божевільні "подвиги" заради любові й навіть поділився подробицями першого поцілунку.

В одному з нещодавніх інтерв'ю співак заявив, що дуже сміливий у романтичних питаннях. Олег завжди прислухається до своїх відчуттів і знає, за що треба закохуватися у дівчат.

Олег Винник
Олег Винник

"Я у стосунках - божевільний! Але якщо бачу, що почуття справжні, буду любити лише одну дівчину. Можу поглядати по сторонах, але якщо розумію, що у мене відчуття, яких раніше не відчував, з якими буду щасливий, я це дуже ціную. Бажаю всім закохуватися не - наприклад, у красиву фігуру, - а просто так", - заявив Винник.

Олег Винник
Олег Винник

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Співак зазначив, що з часом люди старіють і втрачають свою привабливість. Тому "не можна розмінюватися". Він порадив шукати розумі супутника життя, який розумітиме тебе, з яким захочеться постаріти. Але й затягувати з пошуками не варто. Адже з віком половинки черствіють.

"В сучасному світі прийнято шукати свою половинку до тридцяти. Напевно, ми це запозичили у європейців. Але мені здається, що чим старше людина, тим вона стає більш вимогливішою, цинічнішою", - заявив Винник.

Варто нагадати, що відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно артист презентував нову пісню під назвою "Роксолана", 28 лютого випустив на неї кліп, а тепер відправився в однойменний тур українськими містами. І, судячи з усього, концерти Винника в новому турі будуть не тільки у великих містах, але і в провінційних.

Нагадаємо, для України знайшли заміну MARUV на Євробачення 2019: Європа такого ще не бачила.

Як повідомляв Знай.uа Виннику пророкують перемогу на Євробаченні 2019: фанати стали горою за улюбленця.

Знай.uа писав, Винник зізнався, скільки коштує місце на Євробаченні: розцінки шокують багатьох.

Дивіться відео по темі: