Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка кардинально змінила свій імідж, здивувала шанувальників спокусливим образом у "голій" сукні.

У вівторок, 5 березня, відбувся сольний концертом Наталії Могилевської у столичному Палаці "Україна", до якого співачка готувалася півтора місяці. Концерт Могилевська перетворила на справжнє шоу - улюблені хіти звучали в сучасному аранжуванні, запальні танці з шоу-балетом, де Наталя показала відмінну хореографічну форму, просто підірвали публіку. Кожна композиція сприймалась на "ура".

За час концерту Могилевська кілька разів змінювала своє вбрання - від ніжних суконь у квіточку, до яскравих і сміливих костюмів. Одним з найяскравіших образів була її поява у напівпрозорій чорній сукні, яка вдало підкреслювала розкішне тіло 43-річної співачки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Сукню, декоровану золотим мереживом, прикрашав глибокий виріз в зоні декольте і розріз на спідниці, що відкривав стрункі ніжки артистки. У поєднанні з зачіскою, прикрасами і босоніжками на високих підборах, "гола" сукня виглядала дуже ефектно і спокусливо.

Тому не дивно, що коли фото Наталі Могилевської у прозорій сукні потрапило в мережу, з'явилося безліч коментарів з компліментами.

Зазначимо, що сукня, яка привернула таку увагу шанувальників, - від відомого дизайнера Alessandra Rich. Погугливши, можна дізнатись, що вбрання, в якому Наталя Могилевська викликала захоплені компліменти, коштує 105 тисяч гривень.

Нагадаємо, Наталя Могилевська змінилася до невпізнання.
Не так давно співачка виклала на своїй сторінці в соцмережі чарівну "весняну" фотографію, на якій постала на огляд публіки у незвичному образі. Як видно на фото, співачка зробила модну стрижку-каре, яка їй дуже личить і молодить. Для фотосесії Наталія одягла рожеву сукню з пишними рукавами, декороване блискучими паєтками і прикрашеними живими тюльпанами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Могилевська опублікувала фото з тренування і розповіла шанувальникам, як прокидатися щасливою.

Також Знай.ua писав, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.