Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних виходів у світ. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній і навіть пікантній фотосесії. Її результати знаменитість показала своїм шанувальникам.

На знімках, які з'явилися в записі Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки у відвертих вбраннях і сексуальних позах. Найбільше уваги привертають колготки, які обтягують тіло дрібною сіточкою. На одній з фотографій Даша стоїть спиною до камери, але при цьому відображається в дзеркалі, так що шанувальники можуть розглянути її красу зі всіх ракурсів. На цьому знімку Астаф'єва з'явилася в таких колготках, під якими видно крихітні трусики, і об'ємної блузки. Вона як би облизує дзеркало і при цьому млосно дивиться в камеру з дзеркала.

На другому фото Даша з'явилася у ще більш пікантному образі. Вона в тих же колготках у сітку, але зверху в неї сексуальне обтягуюче боді, яке вона спустила, оголюючи груди. У вухах артистки величезні сережки-кільця з намистинами, на її обличчі легкий макіяж, а коротке волосся недбало укладене.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончені груди артистки, а іншим сподобалася її жіночність і сексуальність на цих фотографіях.

"Дуже красива, люблю", "Неймовірно красиво", "Дуже красива", "Яка класна крута Даша", "Даша, крута фотка", "Це дуже сексуально! Даша, ви і так будоражите розуми чоловіків! Зі святом Весни і Краси! Ви чиста краса!", "Зачіска супер", "Гарна! Божественно", "Наша сексі няша", "Ось так колготки ніколи не спадуть! Вогонь!", "Чистота неймовірна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.