Макс Барських (29 років) – український співак

Звичайно, жоден ТОП завидних холостяків України не може обійтися без Макса Барських. Це не дивно - у знаменитості ціла армія прихильниць, а сам красень знає, як привернути на себе жіночу увагу. У багатьох інтерв'ю артист зізнавався, що через щільний гастрольний графік просто не може знайти часу на особисте життя.

Богдан Шелудяк (26 років) – герой серіаліті "Київ вдень і вночі"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Богдан прославився завдяки участі в шоу-проекті "Київ вдень і вночі". В одному з інтерв'ю чоловік зізнався, що у нього була справжня любов, але та розбила йому серце. З тих пір артист тримав жінок на відстані і обмежувався лише інтимом. А зовсім нещодавно обірвався його недовгий роман з фіналісткою "Топ-моделі по-українськи" Вікторією Рогальчук.

Артем Пивоварів (27 років) – український співак в стилі нью-вейв і поп

Талановитому артисту критики пророкують успішне музичне майбутнє. Втім, сподіватися на роман із зіркою поки не варто - у Артема вже довгий час є кохана дівчина.

Олег Верняєв (24 роки) – український гімнаст, чемпіон Олімпійських ігор-2016 у Ріо-де-Жанейро

До 24 років Олег досяг великого успіху в спорті: чемпіон світу, чотириразовий чемпіон Європи, дворазовий чемпіон Європейських ігор, перший українець, який завоював Кубок світу зі спортивної гімнастики, і олімпійський чемпіон ігор у Ріо-де-Жанейро 2016.

Денис Жаданов (30 років) – віце-президент з маркетингу в Readdle, компанії, яка займається розробкою мобільних додатків

Денис працює в сфері технологій у Києві, Одесі та Сан-Франциско. Продукти, які йдуть з легкої руки Жаданова легко потрапляють в Топи додатків App Store. Нещодавно знаменитість потрапив у ТОП-30 підприємців Європи молодше тридцяти років за версією американського журналу Forbes.

ALEKSEEV (24 роки) – український поп-виконавець

Завдяки пісні "П'яне сонце" Микита швидко завоював серця багатьох українок. У 2015 році знаменитість переміг у номінації "Відкриття року" за версією премії «YUNA». Також за кліп "П'яне сонце" артист зібрав рекордні 34 мільйони переглядів на YouTube.

Андрій Остапчук (27 років) – засновник Young Business Club, найбільшого клубу молодих бізнесменів України

Заснування Young Business Club - не єдине достоїнство Андрія. У минулому році Остапчук потрапив у Книгу рекордів України, як перший чоловік, який займається бігом більше 1000 днів поспіль.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що завидний «Холостяк» Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

Також скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.