Відома ведуча Катя Осадча прибула до Туреччини з важливою місією – вона зустрілася з приголомшливою, красивою і популярною актрисою, яка зіграла головну героїню популярного серіалу не одного покоління під назвою "Корольок пташка співоча", Айдан Шенер.

Відповідний знімок з турецької зіркою ведуча опублікувала в Instagram.

Осадча підкреслює, що багатосерійному фільму з участю "турецької Моніки Беллуччі" виповнюється 33 роки, але він все ще є популярним, а квітучий зовнішній вигляд 56-річної актриси вражає.

"В моєму дитинстві не було людини, яка хоча б раз не дивилася серіал "Корольок - пташка співоча", наші мами переживали за долю Феріде, навіть ті, хто читав роман і знав фінал. Серіалу вже 33 роки, а актриса, яка зіграла головну роль, досі шалено поплярна на батьківщині і далеко за її межами. Айдан Шенер - турецька Моніка Беллуччі, молода, активна і приваблива. При одному згадуванні про актрису у чоловіків старшого покоління перехоплює подих. Таксист, який привіз нас на інтерв'ю, чекав під готелем, щоб одним оком побачити зірку", - говорить Осадча.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Актриса зізнається, що має українські коріння і вона з радістю раніше приїжджала в Крим

"Старше покоління мого роду по лінії матері приїхало з Криму до Туреччини в 1870-х роках. І я завжди вважала себе напівкримчанкою. До того ж, як мені здається, моя зовнішність демонструє мої коріння – моя бабуся-кримчанка була неймовірно гарною жінкою. Кажуть, що я схожа на неї. Я була в Криму 5-6 років тому, це була прекрасна подорож", - говорить ведуча.

Її фанати були в захваті він її зовнішнього вигляду, зазначивши, що її краса і молодість – це предмет заздрості.

Катя Осадча
Катя Осадча

"Яка вона красуня, як і 30 років тому", "Клас, скільки років, а вона досі така красуня", "Люблю її! Досі переглядаю цей фільм!", "Катя заздрю Вам білою заздрістю - Ви поруч з моєю улюбленою актрисою дитинства", "Світ завмирав, коли дивився фільм", "Обожнюю її", - ділилися думкою передплатники.

Нагадаємо, Астаф'єва з голими грудьми передала привіт з 70-х: богиня

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Матері зірки "Бумера" відрізали частину обличчя: жінка відверто розповіла про страшну операцію

Також Знай.ua" писав про те, що Нікітюк вивалила голі груди на відпочинку: копіює Волочкову