Фанати думають, що відносини Дана Балана і Тіни Кароль переростуть у щось більше.
В неділю, 10 березня, на телеканалі 1+1 пройшли перші локальні бої на шоу Голос країни 9.
Флірт Дана Балана і Тіни Кароль набрав новий оборот. Співак продовжує дарувати своїй обраниці подарунки і надає усілякі знаки уваги.

Дан Балан
Дан Балан

Цього разу Балан подарував Кароль красивий букет квітів, даючи їй зрозуміти, що вона для нього більше, ніж колега по цеху. До того ж, він всіляко загравав з співачкою. Під час ефіру передачі Дан по-джентльменськи за руку провів її до крісла і ошелешив визнанням.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

"Моя королева", — сказав Дан Балан.
Шанувальники, пильно спостерігали за їх фліртом, відзначають, що з зірок вийшла б прекрасна пара. Деякі навіть припускають, що вагітна Тіна, а також те, що вона збирається заміж.
«Дан прям очей не відриває», «Кльова пара», «Як же вони класно виглядають разом», «У мене токое почуття, що Тіна Кароль вагітна. Вона тримається за живіт», «Тіна з Даном правда один одному подобаються чи це прикол?», «гарненькі хлоп'ята», «Тіна і Дан прекрасні тренери! Дуже гарна пара! Тіночка гарнюня, сукня і зачіска супер», «ДАН ТІНУ З'ЇВБИ, ЯКЩО ЗМІГ БИ ШИКАРНО ВИГЛЯДАЮТЬ», «Талановиті співаки і тренери,та щей гарна пара!», «Шикарна пара», «Хочу весілля ціеі парі», «Назріває нова супер парочка!!!».
Сам Дан Балан іноді інтригує фанатів і відверто розповідає про стосунки з Тіною Кароль.
Варто нагадати, що

Варто нагадати, що Сергій Лазарєв презентував пісню, з якою зібрався представляти Росію на конкурсі "Євробачення - 2019".

Нагадаємо, Скандал на "Голосі країни-9": Потап і Dan Balan погризлися в прямому ефірі

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Холостяк-9" стартував зі скандалу: оскаженілі фурії ледь не розірвали Добриніна

Також "Знай.ua" писав про те, що Тіна Кароль змусила фанів помріяти: дивиться прямо в душу