Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість останнім часом безустанно подорожує і цього тижня вибрала відпочинок у спекотному Єгипті. Так, артистка зробила дуже пікантне селфі, виставивши напоказ груди в коротенькій бордовій сукні.

"😎 #багиняЕгипта#rixosmoments #rixospremiumseagate#rixoshotels", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леська ти гарна😻😻😻😻😻💝👍🌸", "Леся ти як завжди в розквіті сил😍👏", "Хороша людина,по очах бачу😀💝⚓️", "Навіщо так гаряче?".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Були і ті, хто розкритикували відвертий знімок: "Дуже пошло", "Груди не виставляй напоказ. Не вражають...", "Можна скромніше, а то ти не схожа на багіню", "Мені здається, вона копіює Волочкову,", "Щось цицьки висять як у бабусі".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.