Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує у рокерському образі. Для яскравої фотосесії Надя Дорофєєва одягла все чорне – лосини, толстовку і шкіряну косуху з безліччю блискавок і застібок. На ногах артистки масивні білі кросівки. Волосся Наді розпущене, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру і говорить по телефону.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва заінтригувала фанатів новими зйомками. "Ой, де ми зараз знімаємося… скоро все дізнаєтесь #gshock", - написала співачка. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, але більшість все ж просить розкрити деталі зйомок.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Красуня", "Надя, ти як завжди на стилі", "Буде щось прекрасне", "Ти кльова", "Яка красуня", "Класні кроси", "Я чекаю твого наступного влога", "Чекаємо з нетерпінням, відчуваю, це буде шедевр", "А чому таке темне обличчя?", "Я осліпла, ти така красива", "Що це за копита у Наді на ногах? Невже це вважається гарним? У неї гарні стрункі, тонкі ніжки і таке відчуття що вони зламаються під вагою цих "копит", "Вау, ти така красива", "Ти засмагала?", "Чекаємо новин", "Надя дуже стильна і красива!", "Як же я чекаю альбом", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.