Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр на якому поцілувала себе в дзеркалі заднього виду, позуючи в шкірянці, довгій толстовці і лосинах. Так, артистка порадувала шанувальників відмінною новиною: вона вже виїхала в новий тур, який почнеться з Вінниці і продовжиться в Одесі.

"Твій настрій , коли ти виїжджаєш в тур і всі квитки на найближчі концерти розпродані 😘 Вінниця , побачимося вже сьогодні , ну а далі 2 концерти в Одесі ) ", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери ж взялися коментувати: "Бомба 🔥🔥🔥🔥", "Шалено красива!😍🔥💘", "Красивий колір волосся, Надюшка🔥", "Який шикарний колір волосся 😍", "не Можна бути такою гарною!!! 🙈😻❤", "Яка крута❤️❤️❤️❤️❤️😘😍".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.