4 березня стало відомо, що зірка "Беверлі-Хіллз 90210" Люк Перрі помер у віці 52 років від обширного інсульту. Актор пішов з життя в оточенні своїх рідних - дітей, нареченої Венді Медісон Бауер, екс-дружини Мінні Шарп і мами.

Його рідні пережили жахливий момент, коли мали прийняти складне рішення про відключення актора від штучного підтримання життя. Тому те, в якому вони були стані після смерті Люка Перрі, можна лише собі уявити.

Лише через день по смерті батька 18-річна донька Люка Софі змогла звернутись до всіх, хто підтримував рідних актора у цей важкий час. Софі написала у себе в Instagram зворушливий пост, у якому подякувала всім за підтримку.

Пройшло дев'ять днів з дня смерті зірки серіалу "Беверлі-Хіллз" Люка Перрі, а близькі, друзі і зіркові колеги актора продовжують публікувати зворушливі пости в соцмережах.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Та крім цього, на адресу дітей Люка Перрі продовжують приходити повідомлення, і не завжди позитивні.

Так, днями дочка Люка Перрі Софі на своїй сторінці в Instagram зізналася, що після смерті батька страждає від підвищеної уваги. Вона розповіла, що знаходяться ті, хто критикує поведінку і навіть стиль одягу 18-річної Софі. А недавно в мережі Софі звинуватили в тому, що шанувальники Люка сумують більше, ніж вона.

Дівчина не стала ігнорувати зауваження хейтерів, і написала емоційний пост. Вона зізналася, що смерть батька - найгірше, що з нею коли-небудь траплялося, проте Софі 18 років, і їй необхідно жити далі. А всіх недоброзичливців Софі попросила дати їй спокій.

"Після смерті батька я привернула до себе багато уваги в мережі. Багато повідомлення були хорошими, але не всі здатні на них. Я пишу ці рядки, щоб сказати, що я не просила вашої уваги. Не хочу нікого образити, але не збираюся задовольняти чиїсь потреби. Мені 18 років. Я лаюся як швець, а іноді одягаюся занадто відверто. І найголовніше - буду продовжувати сміятися, посміхатися і жити звичайним життям. Так, мені боляче, сумно. Я плачу і у нестямі від того, що сталося з батьком. Це найгірше, що траплялося в моєму житті. Розривають на частини через це. Але я не збираюся сидіти в своїй кімнаті і плакати до тих пір, поки інтернет не вирішить, що мені можна виходити. Якби ви знали мого батька, то розуміли б, що він не хотів цього. Прошу всіх, хто докоряє мені за мову, гардероб і, що найогидніше, за мою скорботу, - відв'яжіться",
- написала Софі в соцмережі.

Нагадаємо, 4 березня помер Люк Перрі, актор культового серіалу Беверлі Хіллз 90210.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливли нові подробиці смерті відомого голлівудського актора Люка Перрі.

Також Знай.ua писав, діти загиблого актора Люка Перрі зворушили чуйними словами про батька.