Нові подробиці смерті відомого голлівудського актора Люка Перрі, якого знають і люблять за участю в молодіжному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", просто приголомшили всіх любителів кіно і шанувальників артиста.

В західних ЗМІ інсайдери розкрили деталі, зізнавшись, що родичі дали дозвіл на відключення від апаратів штучного підтримання життя 52 -річного Люка Перрі. Помер у госпіталі в колі своїх найближчих родичів. Про це пише портал "Політека".

Люк Перрі

Зокрема, на момент смерті голлівудський актор був у його оточенні дітей, нареченої Венді Медісон Бауер, екс-дружини Мінні Шарп і мами. За словами інсайдерів, після інсульту медики намагалися стабілізувати стан Люка Перрі, підключивши його до апаратів штучного підтримання життя. Однак після 6 днів лікування актор не вийшов з коми. Після цього родичі Люка Перрі взяли складне рішення: вони підписали згоду на відключення апаратів, які допомагали акторові жити майже тиждень.

Люк Перрі

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Близькі Люка сподівалися, що його виведуть з цього стану приблизно через 48 годин. Але він так і не оговтався. Це було жахливо", - розповів інсайдер.

Голлівудський актор помер за лічені секунди після відключення від всіх апаратів штучного підтримання життя. Сталося це в понеділок, 4 березня.

Варто нагадати, що 27 лютого 2019 року голлівудський актор Люк Перрі опинився на лікарняному ліжку через інсульт. Акторові стало зле, коли він знаходився у себе вдома. Відомо, Перрі зіграв у підлітковому серіалі "Беверлі-Хіллз 90210" красеня Ділана Маккея. Проект був надпопулярним у всьому світі і його по праву можна назвати культовим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США помер легендарний актор Люк Перрі. Він став знаменитим завдяки участі в популярному телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210". Про це повідомив менеджер актора.

Нагадаємо, помер Люк Перрі, актор культового серіалу Беверлі Хіллз 90210.

Як повідомляв Знай.uа відомий український архітектор помер після знесення його творіння.

Знай.uа писав, померла авторка "Звичайного фашизму".

Дивіться відео по темі: