Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка уже давно живе і виступає на території Російської Федерації, викликала справжній ажіотаж новими пікантними знімками.

Відповідні кадри Лобода опублікувала на своїй сторінці в Instargam. На фото артиска сидячи демонструє оголені довжелезні ноги. Співачка у відвертому леопардовому боді тримає босоніжки від GUCCI.

"Поспішаю в LA (Лос-Анджелес)". написала Світлана Лобода під фото

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В коментарях підписники зірки почали засипати її компліментами. Звісно, не обійшлося і без хейтерів. Жорстка критика звалилася на Лободу, через її зовнішній вигляд, який багатьом користувачам мережі не сподобався.

"Нічим вже хвалитися", "А що з пальцями ноги?" "Для мужика нормальні ноги", "Я б не показувала такі ноги", "Хіба красиво такі фото виставляти?". написали хейтери

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, виставивши відверте селфі в дзеркалі. Так, артистка засвітила фігуру після недавніх пологів маленької Тільди, проте фанати розділилися на два табори.

"Доброго ранку 🐯але для нас добраніч 😴", - побажала шанувальникам Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Так просто зобов'язана виглядати мама маленького чоловічка🙌 а ви приклад того, що це можливо😂", "Краса врятує світ)", "Яка фігура 😍 який прес. 😻😻".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.