Епатажна співачка MARUV, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні 2019 в Тель-Авіві, поділилася з шанувальниками дуже гарячими кадрами. Артистка знялася в гарячій фотосесії для турецького видання популярного глянцевого журналу Hello. Знімки вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

При цьому на фото вона позувала не одна, а з відомим турецьким діджеєм і продюсером Фаруком Сабанчі.

Анна Корсун (справжнє ім'я співачки) приміряла кілька яскравих образів - від шкіряної міні-сукні на бретельках з об'ємними білими рукавами до довгого прозорого мереживного наряду і чорного плаття з пікантним розрізом на стегні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Судячи з видами на задньому плані, фотосесія проходила в Стамбулі.

Фани MARUV з захопленням сприйняли нову зйомку виконавиці. Втім, багато відзначили, що її партнеру по зйомці бракує вогника в очах і виразі обличчя.

"Нереальна";

"Аня Ви космос!";

"О, спільний кліп все ж буде?)";

"Неймовірно красива і стильна .супер";

"Тобі дуже йдуть короткі волосся!";

"Ти красуня, а він як дерев'яний";

"Хлопчина трохи незграбний";

"Анютка бомбически прекрасна. Решта - тлін";

"Щось туркок заморожений";

"Незвичайна. Неординарна.Немає таких. Шалена харизма)) Крута у всіх відносинах";

"Які гарні";

"Картинки вогонь, а чому мужик сутулий?" - пишуть користувачі мережі.

Раніше повідомлялося, що MARUV прокоментувала чутки про свою орієнтацію і зізналася, що цілувалася з дівчатами. Але при цьому співачка, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні 2019, в інтерв'ю виданню "Йод" заявила, що не знає, "лесбіянка", тому що "не досліджувала цю сторону себе".

На питання журналіста, чи був у Ганни Корсун (справжнє ім'я співачки) секс з дівчатами, українська зірка відповіла дуже ухильно.

Нагадаємо, нещодавно співачка похвалилася відвертим чорно-білим кадром з фотосесії, засвітивши масивну груди. Так, артистка позувала в піджаку на голе тіло, доповнивши образ круглою головкою.

"Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.