Пестощі кукурудзою, доїння корів та народні "Сороміцькі коломийки", і все це під добре знайомий мотив Siren Song MARUV. Дивуватися нічому - співачка з Гуцульщини, Баба Доцька - жінка в тілі, з вогником і без комплексів, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV. За лічені дні пародія розлетілася по Мережі, викликавши бурю реакцій - від захоплення до збентеження і нерозуміння, що це таке взагалі відбувається. Вже не юна, але готова дати фору багатьом молоденьким співачкам Баба Доцька валяється на сіннику, спокушаючи хирлявого чоловічка у вишиванці і погладжуючи його качаном кукурудзи. Дивіться і вчіться, як треба робити кавери.

Так, відео було опубліковане на YouTube-каналі виконавиці. "Ми прагнули зберегти суть пісні, адже це пародія, сороміцькі коломийки виявилися ідеальною основою нової пісні", — прокоментувала свою пародію під назвою "Йди суда" Баба Доцька.

Нагадаємо, замість MARUV на Євробачення поїдуть ангели БДСМ: такого ви ще не бачили.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Музыканты очень откровенно и даже провокативно ведут себя на сцене. У них очень смелые костюмы, они полностью в элементах БДСМ, латексе и шипах. Особой атмосферы придает игра рычащего вокала солиста и совершенно противоположного ему, чистого голоса некой БДСМ-жрицы, которая появляется на сцене позже.

Музиканти дуже відверто і навіть провокативно ведуть себе на сцені. У них дуже сміливі костюми, вони повністю в елементах БДСМ, латексі і шипах. Особливої атмосфери надає гра гарчить вокалу соліста і абсолютно протилежного йому, чистого голосу якоїсь БДСМ-жриці, яка з'являється на сцені пізніше.

Самі Hatari називають себе "антикапіталістичної групою виконавців технічної продуктивності БДСМ" і представляють Ісландію з піснею "Ненависть переможе".

Нагадаємо, Данилко пройшовся по Зеленському і MARUV. Вони точно не хотіли ніякого зла, а все інше - недопрацювання організаторів.

Як повідомляв Знай. ua, переможець "Голосу країни" поїде на Євробачення 2019. Учасника порівняли з раннім Вахтангом Кікабідзе.

Знай. ua писав, що Віннику пророкують перемогу на Євробаченні 2019. Шанувальники прокоментували заяву співака про участь в Євробаченні.

нді.