Колишня прима Великого театру Анастасія Волочкова прокоментувала відхід з життя популярної співачки Юлії Началовой. Між тим, недруги балерини закинули її в підлому бажання пропіаритися.

Після того як стало відомо про смерть Юлії Началовой багато зірок висловили свої співчуття її близьким. Слідом за Сергієм Лазарєвим, Аллою Пугачовою, Йосипом Пригожиним вирішила висловитися і Анастасія Волочкова.

"Юленька… Така молода, красива, талановита, успішна. Жити та жити….Юля була добрим, світлим, тонким людиною, ну чому все так… Так ми усі сподівалися на її одужання. Немає слів… Юлечка, царство небесне… Життя – це мить", – написала в своєму Instagram світська левиця.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Під публікацією про Юлії Началовой балерина вперше за довгий час відкрила коментарі.

"Не упускати момент", "Лицемірить, як зазвичай...спочатку співчуває, а потім шпагатами тицяє, двухлічна, плювати їй на Юлю", "Ну ви то така ж показушниця, як і ваша кумириця. Лиш би засвітити показною святістю. Що ж ви тут лаєтесь як собака, під цим постом? Ненависті абсолютно немає. А у вас є діагноз, показуха. До чого ви тут лекції і срач розвели? Вас погубить лицемірство" – вирішили безсердечні злостивці і накинулися на Волочкову з критикою.

Заздрісники писали, мовляв, Анастасія, особисто не знаючи Юлію, написала ці рядки заради власного піару.

Нагадаємо, російські селебріті занурилися у тяжку скорботу: "Прощавай, янгол на ім'я Юля".