Зовнішній вигляд примадонни російської естради Алли Пугачової заставляє шанувальників хвилюватись за її здоров'я. Те, що співачка різко схудла і, здається, навіть пересувається насилу, непокоїть фанатів і вони припускають, що у Пугачової проявилась якась важка хвороба.

Однак екстрасенси впевнені, що Примадонна перебуває в прекрасному стані і переживати за неї не варто.

Так, ясновидиця, таролог Маріанна Абравітова вважає, що турбуватися за здоров'я Алли Пугачової не потрібно - ніяких нових хворіб у неї немає. Зате є цілий букет старих, з якими співачка ціле життя бореть, каже таролог.

"Все життя Примадонна бореться з ними, але недуги періодично її дошкуляють і укладають в лікарняне ліжко. Але я б сказала, що зараз співачка перебуває в найкращій формі за останні роки. У неї багато енергії і планів", - говорить вона.

Що стосується "нездорової", як багато хто вважає, худорлявості, то в даному випадку втрата ваги швидше є результатом цілеспрямованих зусиль Пугачової. У новій вазі співачці дуже комфортно - це та форма, якої вона хотіла домогтися багато років і в даному випадку за Примадонну можна лише порадіти.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Remote file

Незважаючи на те, що Алла Борисівна готується відзначати поважний ювілей - 70 років, енергетичний потенціал артистки ще дуже високий. До цього віку вона прийшла в чудовій формі. Пугачова сповнена творчих планів і має намір їх втілювати. Це означає, що шанувальники співачки ще не раз побачать її на сцені і будуть свідками успіху проектів зірки.

Нагадаємо, Максим Галкін розповів, чим відрізняється дружина Алла Борисівна вдома та на сцені.

Як повідомляв портал Знай.ua, схудла Алла Пугачова не на жарт налякала фанатів

Також Знай.ua писав, Максим Галкін дав відверте інтерв'ю, в якому зізнався, як Алла Пугачова зробила його таким же популярним, як Кіркорова