Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін нещодавно дав інтерв'ю, в якому відверто розповів про те, як йому допомогла Примадонна на початку кар'єри. Знаменитості більше за інших стикаються з критикою оточуючих, адже ні для кого не секрет, що в артистів досить велика різниця у віці. "Я заспівав з її легкої руки. Поради як співати, як вести себе на сцені, одягатися - це вона давала, так. Круглі окуляри, які я зараз ношу, - вона порадила. Я люблю лінзи, але вона сказала: "Ти в цих окулярах такий знайка, я тебе таким полюбила. Іди і купи!", - зізнався Галкін.

Однак успіху в гумористичній кар'єрі Максим добився сам: "Я живу в повній впевненості, що до успіху прийшов до того, як познайомився з Аллою. І цьому є об'єктивні підтвердження. Я народився з таким відчуттям повної самодостатності, власної величі і тому подібне, щоб "бути при Пугачовій" мені навіть в голову не приходило!"

Також артист додав, що просто обожнює свою дружину: "Я завжди відчував кайф від того, що можу кудись прийти разом з Аллою, і я йду на задній план, тому що Алла входить - і вона цариця цього простору. Мене це влаштовує".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще