Стало відомо, про що благала Юлія Началова перед смертю. Все, що було потрібно співачці, поки вона ще була при тямі: щоб без даху над головою не залишилася донечка, Віра, з якого вони були дуже близькі. Про це розповіла PR-директор померлої співачки Ганна Ісаєва.

Смерть співачки вважають трагічною випадковістю, але не можна заперечувати, що тут вплинули і численні діагнози артистки. В тому числі, головна недуга, з якою Юлія боролася довгі роки - подагра. Началова натерла ногу і не звернула уваги на попадання інфекції в рану. Коли стало зовсім несила, Юлії все-таки довелося звертатися до лікарів. Допомагати колезі негайно кинувся Микола Басков: він знайшов клініку для артистки і до останнього вірив, що Юля виживе і виявиться сильнішим хвороби. А коли Юля померла, відкрилося страшне, розповідає телеканал НТВ. Виявилося, вона жила бідно, і тепер зірки всім миром збирали гроші на її гідні похорони.

Началова мовчала про свої проблеми - ніхто не здогадувався про те, як убогі її матеріальні можливості. І хоча вона була улюбленицею мільйонів, це не допомогло їй.

Юлія була сильною людиною, з дитячою безпосередністю і посмішкою вона говорила про свої хвороби, а вирішувати труднощі вона воліла на самоті і мовчки. На публіці завжди з'являлася світиться і променистою. Але була в неї ще одна біда.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Екс-коханий хокеїст Олександр Фролов хоче через суд відібрати в неї половину чотирикімнатної квартири в престижному районі Москви. Цю квартиру Началовой після розлучення залишив футболіст Євген Алдонін. Співачка зробила в ній ремонт і не приховувала, що збиралася звити тут сімейне гніздечко з Фроловим. Тепер Фролов запевняє, що нібито у нього на руках розписка, в якій Нічлава запевняє: вона бере у нього 20 мільйонів рублів, а в якості гарантії виставляє нерухомість.

З цим і була пов'язана остання воля Началовой. Її озвучила директор співачки Ганна Ісаєва.

Ганна Ісаєва: "Вона мені, можна сказати, заповідала, щоб я зараз взяла всю оборону на себе, щоб я і тільки я зараз говорила все те, що потрібно сказати. І ще вона мене просила допомогти у одному питанні, але їм ми займемося після похорону, я обов'язково їй допоможу в цьому питанні".

Директор Началовой уточнює: співачка благала її допомогти вирішити питання з квартирою, щоб дочка — 12-річна Віра — не залишилася без даху над головою.

Щоб не було домислів і чуток, Ісаєва розповіла, з ким буде жити дочка співачки.

Ганна Ісаєва: «Вірочка займається дуже багато, ходить на гуртки, ходить в школу, і в цьому питанні їй дуже допомагає бабуся, і ми, напевно, нічого не будемо міняти. Хоча, знову ж таки, рішення за сім'єю. Євген Алдонін дочка дуже любить, підтримує і завжди буде її батьком. Юля завжди говорила, що кращого батька для Віри придумати неможливо».

Нагадаємо: ніяка не Юлія Началова - співачка все життя видавала себе за іншу людину.