Скандальна співачка, Примадонна Алла Пугачова, навіть у своєму похилому віці залишається об'єктом пильної уваги громадськості. Про неї говорять - і їй цього достатньо. Фанати, модні критики і журналісти обговорюють і особисте життя, і нові образи Алли Борисівни, якими та звикла дивувати публіку.

Але нещодавно стиль артистки піддався жорсткій критиці. Злі язики твердять, що у спробах обдурити час, Пугачова зайшла занадто далеко, і "бабусі" давно пора на спокій. Модні критики не так категоричні, і залишають за Аллою право на самовираження, незважаючи на її вік. Проте усі одноголосно вирішили - з обличчям пора щось робити. "Старушечье обличчя" - так висловилася про Пугачової модний експерт, провідний стиліст студії Dajmur Анастасія Ніколаєва.

"В російських реаліях ми зовсім забуваємо про хорошу європейську тенденцію – давати літнім людям право на життя і самовираження", – помітила стиліст "Багато хто розсердився на ботфорти, кепку і короткий наряд. Але класичне поєднання червоного і чорного, червоний лак на нігтях, широкий ремінь і затемнені окуляри – все разом виглядає цілком пристойно. Одягни це жінка років 30-ти, питання навряд чи б виникли. Я, повторюся, вважаю, що літнім теж потрібно давати на це право", – наголосила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

І якщо з вибором наряду у Алли Пугачової проблем немає, то в інших областях їй слід проявити більше старанності. "Питання викликає зовсім вже зовсім старече обличчя. Можна додати рум'ян, щоб не виглядати як ожила воскова лялька. Але тільки трохи", – вважає фахівець.

"А в цілому зачіска і гардероб цілком відповідають звичайному стилю Пугачової. Це непогано і навіть сміливо – дотримуватися свого стилю і не йти на поводу у стереотипів, які пропонує суспільство", – оцінила Анастасія Ніколаєва образ Алли Пугачової на ювілеї Валерія Леонтьєва. "Ми живемо в той час, коли все міняється з приголомшливою швидкістю, і справжня старість – це не зморшки і стареча худоба, а нездатність змінювати свої погляди. Давайте будемо дивитися на світ ширше", – сказала стиліст.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Галкін збирає гроші на операцію Пугачової: залишилися лічені дні.

Як повідомляв раніше Знай.uа модельєр Олександр Васильєв, який, до речі, дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль, пише Politeka.

Знай.uа писав про те, що шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про ймовірне замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її нинішній супутник життя Максим Галкін.