Модельєр Олександр Васильєв, який, до речі, дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль, пише Politeka.

Історик моди і ведучий шоу "Модний вирок" Васильєв просто катком проїхався по своїй приятельці.

"Поганий смак і слонопотамні ноги", – не соромився він в оцінці зовнішності і вміння одягатися примадонни російської естради.

Згодом, щоправда, модельєр намагався виправдатися. Він звинуватив журналістів у нелегальній зйомці і в тому, що його неправильно зрозуміли.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Історик моди прямо назвав Аллу Пугачову "законодавицею поганого смаку в Росії". Кутюр'є також підкреслив, що у співачки жахлива зачіска і потворні балахони. Особливо його дратувала довжина суконь співачки, яка не приховувала "слонопотамних ніг".

Пізніше, коли його приперли до стінки, Васильєв від своїх слів не відмовився, однак постарався пом'якшити модний вирок, а словам надати трохи іншого змісту.

Він наголосив, що років 15 тому, колір одягу, який носила Пугачова здавався "дикою потворністю", а через деякий час це писк моди.

Також він оправдав балахони на співачці. За словами модельєра, Пугачова часто виступала на стадіонах. І щоб глядачі її бачили, вона змушена була одягатися масивно, бо ж приталеному одязі її, нібито, ніхто б не помітив. Щоб бути виднішою, артистка, за словами Васильєва, також стала носити перуки і високі платформи.

Як повідомлялося раніше, шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про імовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її теперішній супутник життя Максим Галкін.

Імовірного виконавця замаху, дагестанця Хідірнебі Казуо було затримано у Москві, наразі його допитує поліція, повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що чоловіка, якого звинувачують в тероризмі і підготовці вибуху на концерті Філіпа Кіркорова в Махачкалі, зізнався, що збирався вбити співака на замовлення Максима Галкіна. Про це повідомив адвокат обвинуваченого.

Нагадаємо, Галкін заявив про "убивство" Кіркорова: усі сумніви розвіялись.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Галкін втомився від Пугачової і вигнав її з дому, - ЗМІ.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен Максим Галкін розповів про те, як почувається його дружина, російська співачка Алла Пугачова.