Чутки про проблеми в родині Максима Галкіна та Алли Пугачової виявилися не безпідставними. Російські ЗМІ повідомляють, що Алла Борисівна проживає за межами замку - причому вже більше двох тижнів. Начебто Галкін вигнав Примадонну з відбудованого маєтку в Грязях, залишивши ні з чим, навіть залишивши дітей собі.

Але публічно виносити сміття з хати ні Пугачова, ні Галкін, мабуть, не побажали навіть свято Жовтих квітів, на якому Алла Борисівна традиційно дозволяє весну, було вирішено провести спільно, - пише "Vladtime".

Щоправда, вже тоді стало зрозуміло, що не все гладко між подружжям - шоумен раптово почав пити на очах у публіки - не тільки вино, але і горілку. Знаменитості намагалися приймати незворушний вигляд і з усіх сил намагалися виглядати природно. І багатьох змогли успішно обдурити.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що одна з найпопулярніших і водночас незвичайних пар російського шоубізу потрапила під приціл уважної аудиторії ще минулого року. Тоді фани були переконані в подружній невірності Максима Галкіна, причому виправдовували його поведінку.

На Аллу Пугачову подібні чутки подіяли досить негативно - загострилися старечі та хронічні захворювання, що вмить позначилося на зовнішньому вигляді. Зараз Примадонна поправила здоров'я і, за чутками, навіть перенесла операцію на проблемному серці, а значить - співачка сповнена сил для нової сторінки в житті - почати в 70 і без Галкіна.

Нагадаємо, Пугачова не на жарт налякала фанатів, худюща, як тріска: фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, років все більше, а одягу – все менше: худюща, як тріска, Пугачова затьмарила ювіляра Леонтьєва.

Також Знай.ua писав про те, що Галкіна підозрюють у організації вбивства Кіркорова: в Москві схопили бойовика, усе – через Пугачову.