Цієї весни два головних артиста російської естради, яких багато юні вважають вчителями, наставниками і прикладами для наслідування, відзначають – страшно сказати! – 70-річчя. Валерій Леонтьєв з нагоди ювілею зібрав Кремлівський палац. На черзі аншлаг у Алли Пугачової. Поки ж Примадонна прийшла підтримати з VIP-партеру ровесника і давнього друга.

Записаний ще в 1981 році Валерієм Яковичем "Політ на дельтаплані" став його візитною карткою, яку завжди чекають і люблять. Ювілейний концерт він відкрив саме цією композицією.

В ювілейній програмі Леонтьєв зібрав знакові, та найпопулярніші свої хіти – від "Маргарити" до арії "Ангел мій крилатий" з рок-опери "Джордано", яку в 1988 році спеціально для нього написала композитор Лора Квінт.

Сама ж знаменитість не могла пропустити такий концерт та навіт сіла за рояль.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Валерій Леонтьєв обіцяв глядачам багато сюрпризів – і їх було в надлишку. Чого варта одна лише ефектна поява - ніхто не міг не помітити АллуПугачову, яка викликала фурор своїм зовнішнім виглядом.

З Аллою Борисівною він дружить багато років. У 1986-му обидва співали біля вибуху атомного реактора в Чорнобилі. В грудні 1994-го саме на підмосковній дачі у Леонтьєва Примадонна знімала свої знамениті "Різдвяні зустрічі". За всі роки вони в дуеті співали лише двічі.

Аллу Борисівну, як не дивно, зал зустрічав стоячи. В першу чергу в очі кидалась її худорба та молодіжний образ - коротка чорна спідниця під ботфрди та червоний плащ. Образ доповнила чорною кепкою.

Сам Валерій Якович – відомий перфекціоніст! – після концерту зізнався, що у нього не було можливості повноцінно відпрацювати цю більш ніж двогодинну програму.

І тільки близькі знають, чого варті йому всі ці шалені танці, стрибки, підтримки, драйв – адже вже і здоров'я не те, і стара травма ноги все частіше дає про себе знати, і взагалі він у грудні в серцях сказав, що, мовляв, втомився, хоче спокою і "пора закінчувати з усією цією музикою". Але, як співала Пугачова, "блазень я непоганий, якщо сліз моїх не видно нікому".

Також з нагоди ювілею співак планує в березні дати ще три концерти у Санкт-Петербурзі але вже без участі зіркових друзів.

Нагадаємо, Максим Галкін розповів, чим відрізняється дружина Алла Борисівна вдома та на сцені.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальний Борис Моїсеєв розповів, коли попрощається з життям.

Також Знай.ua писав про те, що Галкін зізнався, чому так змінився за роки життя з Пугачовою.