Шанувальників російського поп-короля Філіпа Кіркорова приголомшили новиною - поліції вдалося з'ясувати, що на співака готувався замах нібито з подачі Максима Галкіна.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що передбачуваний учасник "Ісламської держави" 20-річний уродженець Дагестану Хідірнебі Казуєв, якого звинувачують у підготовці теракту на концерті Філіпа Кіркорова влітку 2017 року, заявив, що отримав замовлення на вбивство співака від шоумена та чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна.

Максим Галкін
Максим Галкін

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

При цьому адвокат стверджує, що підозрюваний заперечує факт підготовки теракту. На допиті він розповів, що на початку 2017 року у Москві до нього підійшов Максим Галкін та запропонував убити Кіркорова за два мільйони рублів.

На думку Казуєва, шоумен замовив вбивство через ревнощі до Пугачової. Терорист погодився і отримав аванс в один мільйон рублів, однак пізніше вирішив відмовитися від вбивства, вважаючи, що через теракт можуть постраждати люди.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Казуєв також зажадав допитати Кіркорова, Галкіна та Пугачову і провести очні ставки з ними, але в МВС відмовилися, вирішивши, що таким способом обвинувачений затягує розслідування.

Галкін відмовився від коментарів із цього приводу.

"Це не моя тема. Я коментувати нічого не можу", — заявив він.

Окрім того, у мережу злили протокол допиту імовірного убивці Кіркорова.

"Філіп Кіркоров, виявляється дуже ризикував, виступаючи з концертом в Махачкалі. Публікуємо свідчення терориста (в інтерпретації адвоката), виготовлення бомби він пояснює саме замовленням на вбивство Кіркорова (мабуть, разом з фанатами). Замовник Максим Галкін, сума 2 000 000 рублів (замало за самого короля). В якості свідка лиходій вимагає викликати на допит Аллу Борисівну", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін нещодавно дав інтерв'ю, в якому відверто розповів про те, як йому допомогла Примадонна на початку кар'єри.

Як повідомляв раніше Знай.ua, співачка Алла Борисівна Пугачова з роками не втрачає своєї іскорки і сценічного запалу.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен Максим Галкін розповів про те, як почувається його дружина російська співачка Алла Пугачова.