Співачка Алла Борисівна Пугачова з роками не втрачає своєї іскорки і сценічного запалу. Але чи так легко Примадонні дається публічне життя, адже останнім часом їй цілком і повністю хочеться зосередитися на сім'ї, дітей та молодій дружині, шоумена Максима Галкіна.

Галкін, який любить ділитися з журналістами про своє особисте життя і про стосунки з Аллою, розповів у програмі "Він і Вона", які зміни сталися з його коханою. За його словами, Алла Борисівна зараз переживає непростий період, і практично не пам'ятає себе колишньої.

Примадонна готується до великого ювілейного концерту на честь свого 70-річчя в Кремлівському палаці. За словами шоумена, зараз Алла Борисівна переживає не найкращий час, адже їй все складніше виходити на сцену. В останні роки співачка присвятила себе турботі про дітей і чоловіка, і вже з трудом пам'ятає той образ сильної і незалежної артистки, якою була колись.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"На сцену Алла виходить артисткою, а не дружиною. Безумовно, в житті я знаю іншу Аллу, і там розуміння, ніжність, любов, жертовність. І їй щоразу складно повертатися на сцену і зараз важко, тому що ту Аллу вона вже сама не пам'ятає", — розповів Максим.

Незважаючи на психологічні труднощі, у Алли Пугачової в житті є все, щоб бути щасливою дружиною і матір'ю. Галкін зізнався, що артистка зараз набагато більше зайнята з дітьми, ніж він. Також завдяки мудрості подружжя, вони ніколи не сваряться. За словами Максима, Примадонна завжди садить його на чільне столу, коли до них приходять гості, щоб показати, хто головний в сім'ї.

Нагадаємо, раніше Галкін зізнався, як Пугачова перетворила його на Кіркорова.