Несподівана загибель відомого кантрі-виконавця Джастіна Картера приголомшила американців.

Про це пишуть американські ЗМІ та публікують подробиці безглуздої загибелі.

У повідомленні йдеться,що Джастін Картер готувався до грандіозного туру по країні, але його життя обірвалося через трагічну випадковість на зйомках.

Причиною безглуздої загибелі артиста став постріл з бутафорської зброї. Співак використовував зброю в якості реквізиту на зйомках нового кліпу в Х'юстоні. У якийсь момент музикант поклав пістолет у кишеню, і тут пролунав постріл. Куля потрапила Джастіну просто в голову – рана виявилася смертельною. У Картера залишилися дві маленькі дочки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто додати, що 35-річний музикант збирався в турне по десяти американським штатам.

"Він був чудовим артистом. Він був голосом. Ми спробуємо зберегти його в пам'яті, для нас він завжди буде живим", – прокоментувала безглузду загибель виконавця його мати.

У березні Картер випустив досить успішний кліп на пісню Love Affair, який зібрав на YouTube близько 180 тисяч переглядів. Експерти відзначали, що у Джастіна був великий потенціал у музичній сфері – на їхню думку, він міг повторити успіх знаменитого кантрі-співака Гарту Брукса, пише The Sun.

Наразі відомо, що артиста поховають у каліфорнійському Сан-Антоніо. Для перевезення тіла сім'я Картера оголосила збір на інтернет-платформі GoFundMe. Лейбл Картера Triple Threat Management обіцяє випустити його пісні, записані незадовго до безглуздої загибелі, а всі гроші перевести родичам.

Нагадаємо, співак і танцюрист Кіт Флінт помер у Великобританії на 50-му році життя. Його знайшли мертвим 4 березня у власному будинку в Ессексі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 25 березня, стало відомо про раптову смерть поп- і рок-музикант Скотта Уокера.

Також Знай.ua писав про те, що зупинилося серце легендарної радянської співачки.