Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запевнив, що наразі слідчі Національної поліції зараз перевіряють ситуацію щодо виявлення технічного обладнання біля офісу кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV. Міністр внутрішніх справ відповідав на запитання, скільки може тривати ця перевірка фактів. Аваков зазначив, що "день - два, і ми оголосимо про це публічно, звичайно".

Варто нагадати, що 4 березня в поліцію надійшло повідомлення про невідому коробку на даху будівлі по вулиці Білоруській, де розташований офіс кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Служба безпеки України заявила, що не слухала Володимира Зеленського і звинуватила МВС у зриві спецоперації. Чим ближче виборів, тим більше застосовують засобів до тих, хто займає лідируючі позиції в рейтингу ймовірних переможців майбутніх виборів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Звісно, це не подобається іншим кандидатам, і вони влаштовують всякого роду провокації, наприклад, мітинги незадоволених громадян. Але за рамки дозволеного переходити не можна, тим більше порушувати чинне законодавство стосовно передвиборчої кампанії.

Аваков додав, що наразі зареєстровано 2809 публічних заяв, на які вже відкрито по декілька кримінальних справ, в тому числі підкуп виборців.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, про прослуховування Зеленського: слуга народу поскаржився на тиск всьому світу, "ефект бомби" не за горами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Зеленський розповів на зустрічі з іноземними журналістами про військові дії на Донбасі, Путіна, а також переговори з країною-агресором.

Також "Знай.uа" писав, що Гордон висунув пропозицію про зарплати чиновникам – міністрам слід платити 50 тис. доларів, депутатам – 30, але в разі крадіжки їм треба давати довічне ув'язнення.