Напередодні прем'єри фінального восьмого сезону серіалу "Гра престолів" актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone. Очевидно, що головною ідеєю цього була провокація, і дівчата, треба сказати, постаралися на славу.

На своїх сторінках в Instagram обидві актриси опублікували скромні обкладинки журналу, де вони такі невинні і навіть милі. А от у мережі з'явилися інші знімки з цієї гарячої фотосесії, і там дівчата куди більш розкуті. Користувачі всерйоз задумалися про інтимний зв'язок Софі Тернер і Мейсі Вільямс, адже саме такі емоції викликають ці знімки.

На фотографіях в глянцевому журналі зірки "Гри престолів" постали в ніжних образах і змінили кілька нарядів. Так, розововолоса Мейсі Вільямс на різних фото побувала в білому і золотому платтях. А руденька Софі Тернер позувала у відвертому рожевому вбранні, яке більше нагадує нічну сорочку і оголює її груди, також вона побувала і в закритому білому платтячку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім нових знімків, в журналі з'явилося інтерв'ю, в якому Тернер і Вільямс відверто розповіли про свою дружбу: "Коли я вперше її побачила, я подумала, що Софі – найкрутіша людина, яку я коли-небудь зустрічала в житті. Я тепер розумію, чому всі бачать хімію між нами. Що є – те є. Але насправді ми найкращі подруги", - говорить екранна Арья Старк.

Як зізналася Тернер, працювати з дівчатами на одному знімальному майданчику не просто, адже найкращим подругам завжди є про що поговорити: "Ми просто нічний кошмар для тих, хто з нами працює. Коли ти працюєш зі своєю кращою подругою, ти ніяк не можеш зосередитися на роботі, адже це просто нереально! Нам дуже складно бути серйозними, коли ми разом. Мені здається, продюсери пошкодували, що вирішили об'єднати нас в одній сцені. Це було складно", - повідомила Софі.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" заплакала, дізнавшись фінал серіалу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка фільмів Лінча прикрасить новий сезон "Гри престолів".

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Гри престолів" шокувала відвертим зізнанням.