Популярна українська співачка "GROSU" Аліна Гросу презентувала новий "скандальний" відеокліп на композицію "VOVA". Цікаво, що новинка стала фінальним третім епізодом так званої кліпотрилогії "Дико Любила Вову". Також в комплект входять кліпи на пісні "Дика" і "Любила".

Про це стало відомо завдяки прем'єрі кліпу на офіційному YouTube каналі виконавиці.

Аліна Гросу

Аліна Гросу

Так, за сюжетом нового відео наречений кидає свою обраницю біля вівтаря. Дівчина наймає кілера, щоб вбити кохану колишнього, яку грає Аліна. На фоні відбуваються гуляння на єврейському весіллі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Спочатку співачка постає в образі черниці, але згодом повністю роздягається. Дуже сумбурне видовище. Якщо хочете відчути всю чуттєвість роботи, її необхідно подивитися, хоча б разочок.

Аліна Гросу

Варто нагадати, що відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли. Так, тепер Аліна в черговий раз підкреслила свою "дорослість" і виклала в мережу пікантне фото, на якому засвітила груди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала фото без вагітного живота, невже народила.

Як повідомляв Знай.uа фанати "ховають" Гросу: пішла в черниці і не повернулася.

Знай.uа писав, Аліна Гросу розповіла про свою таємну пристрасть: все почалося ще в дитинстві.