Плітки про романтичні стосунки відомих виконавців Сергія Лазарєва і Ані Лорак активно з'являються в мережі відразу після скандального разлучення. Однак зірки поки ніяк ці чутки не підтвердили. Їх стали частіше помічати разом на "тусовках", і ще, в мережі Instagram стало більше їх спільних фото.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Багато що вказує на те, що симпатія з боку Сергія Лазарєва була більше, адже він частіше ділитися фотографіями зі співачкою і писав "чуттєві" коментарі до них. Хоча Лорак могла просто не надавати розголосу цим стосункам, щоб не здаватися легковажною і відразу "стрибнути" з одних стосунків на інші. А останнім часом підписники помітили якийсь "холод" у стосунках зіркової парочки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Є припущення, що це був нетривалий роман і Лорак з Лазарєвим розлучилися. Що могло послужити причиною їх розриву неясно. Можна припустити, що Сергій зовсім припинив приділяти увагу співачці через майбутнє "Євробачення", що і стало причиною розриву.

Але, схоже, Лорак несильно сумувала з цього приводу і вже знайшла заміну Лазареву. Вчора на її сторінці в Instagram з'явилася фотографія з шикарним букетом троянд і підпис: "Життя прекрасне". Підписники відразу ж почали з'ясовувати від кого букет: "Від кого букет Кароліна?)", "Точно не Лазарєв, адже в Німеччині", "Оу...новий таємничий залицяльник?". Проте співачка ніяк не прокоментувала дані здогадки і залишила фанатів в невіданні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує вся в шкірі і з квітами.

Нагадаємо, Кароль показала розкішні груди і змусила фанів мріяти: неймовірні ключиці.

Як повідомляв Знай.иа Лорак зізналася в найпотаємнішому, фанати шоковані: не терпиться поділитися.

Знай.иа писав, Ані Лорак розповіла про сварку з донькою: покинула у найвідповідальніший момент.