Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час вже встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай Берліні та Єгипті, але вже повернулася до Києва і навіть випустила новий влог про подорожі на своєму каналі Youtube. Так, артистка накричала на лебедів з рушників, пожартувала над Олею Поляковою, а ще засвітила фігуру в купальнику без фотошопу.

"Новий #МегаВлогвже на моєму #youtube!!🤩🤩🤩", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Чому так смішно,(хто мені зробив цих лебедів) 😂😂😂😂", "Подивилась,настрій на весь день😄😃👍", "Смішна 😆😂👍", "Полякова після концерту!...🤣🤣🤣🤣🤣🤣", "Леся, ти 🔥🔥🔥 Побільше б таких позитивних людей👍🏻👍🏻👍🏻".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.