Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала архівне сімейне фото з поїздки у Флоренцію. Про це передає Clutch.

Зірка шоу "Орел і решка" Леся Нікітюк дуже любить свою маму, у якої вона успадкувала прекрасні зовнішні дані. Нещодавно телеведуча завела дорогій людині профіль в Instagram, куди Катерина Петрівна регулярно викладає архівні сімейні фото.

Так, Нікітюк-старша опублікувала фото з спільного з улюбленою донечкою відпочинку у Флоренції. На ньому мама з донькою щасливо посміхаються і добре проводять час.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники Лесі вже підписалися на сторінку її мами і залишають під фото зворушливі коментарі.

"Гарні батьки в Лесюні", "Леся, у тебе шикарнюща мама", "Лесічка, ви як дві краплі", "Як чудово, що ви виховали гідних дітей. Леся, ви гордість для своїх батьків".

Раніше повідомлялося, що популярна телеведуча Леся Нікітюк повернулася до активних зйомок. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, зазначивши, що почувається значно краще після лікування.

Як відомо, під час відпочинку в Єгипті Леся Нікітюк не тільки насолоджувалася сонцем і райськими пейзажами, але і мала неприємний інцидент. Телеведучій різко стало погано, тому вона звернулася за допомогою до медиків. Після крапельниць в місцевій лікарні Леся Нікітюк повернулася в Київ і лаконічно розповіла про стан свого здоров'я.

"Мені вже краще. Спасибі всім, хто хвилювався! Обіймаю!" – звернулася до прихильників Леся Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк похвалилася розкішним букетом квітів, а фанати не відразу впізнали її.

Раніше Знай.uа повідомляв, Леся Нікітюк шокувала прихильників новиною про стан здоров'я, проте все не так погано, як здається.

Також Знай.uа писав, Леся Нікітюк похвалилася кумедним кадром з відпочинку, показавши фанатам свої "крила"