Перед виступом учасника з команди Тіни Кароль - Артема Ліски, якого співачка "вкрала" у молдавського виконавця - дівчина звернулася до свого колеги і заявила, що саме зараз він побачить, що саме її так чіпляє. В їх флірт очікувано втрутився Потап, який запитав у них, чи ще живі їх "кенгуруши". А саме так Dan Balan назвав Тіну в одному з ефірів. На що парочка відповіла, що поки не буде розкривати всіх карт.

Під час виступу учасника, який виконував хіт репера Дрейка, тренери пустилися в танок, а Балан занадто близько наблизився до українки. Він не розгубився і, щоб не впустити момент, вкусив Кароль, чим добряче її збентежив.

"Я до тебе більше не наближаюся" - сказала Тіна Дану, а після - потрапила в обійми Потапа, який сказав, що пошкодував, що не він вкусив Кароль.

"Артем, що ти зробив зі мною? Ти вибив з мене справжні почуття. Стільки випусків я намагався зберегти все тільки для тебе"- (звернувся він до Тіни),- "Але що зі мною стало під час цієї пісні. Я її вкусив, а вона відразу поскаржилася ведмедю", - прокоментував свої дії Dan Balan в кінці виступу Артема. "Ведмедем" він назвав репера Потапа.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Хай мене вкусить Dan Balan - четвертий" - прокоментував виступ виконавця Олексій, вказуючи, на який стілець він би посадив Артема.

"Артем, я рада, що ти був більш розкутим. Тобі потрібна вібрація від залу. Щоб ти бачив, що це не просто конкурс, тому що ти відразу зажимаешся, а що є глядач. Хочеться, щоб завжди ти купав своїм тембром, у тебе дуже гарний голос", - зазначила Тіна Кароль, і запросила хлопця зайняти четвертий стілець, посунувши з нього Данила Однораленко, повідомляє портал ТСН.

Нагадаємо, що Кароль не на жарт стривожила фанатів .

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що співачка засвітила розкішні груди в ліжку: ніжність і сексуальність в одному флаконі.

Також, Знай.ua повідомляв, що Кароль підкорює Україну в трусах і без ліфчика.