Джастін Бібер останнім часом трохи віддалився від своїх фанатів, він зізнався в тому, що його мучить депресія, а так само заявив, що призупиняє свою музичну діяльність, так як хоче зосередитися на родині. Фанати довго гадали, з чим може бути пов'язана ця пауза і багато хто стверджував, що дружина Бібера - Хейлі Болдуін - вагітна. Співак ніяк не коментував чутки, а тільки підігрівав їх. Не так давно він виклав фото коханої, в якому на її животі зробив напис "Це моя іграшка"

А 1 квітня він не стримався і поділився воістину радісною подією у своєму житті. Джастін Бібер виклав в соціальну мережу знімок УЗД, на якому ясно, що вони з Хейлі чекають дитину.

Коментарі співака просто вибухнули. Були і ті, хто не повірив і вважав, що це просто першоквітневий жарт виконавця.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не дуже смішно прикидатися і знущатися над вагітністю тільки тому, що сьогодні перше квітня. Є багато жінок, які страждають, тому що вони не можуть мати дітей.", "Той факт, що ви зробили це як першоквітневий жарт, дійсно розчаровує", "Серйозно, найгірший першоквітневий жарт, який ти коли-небудь міг придумати. Ганьба тобі", "Розмір цієї дитини показує, що це дитина третього триместру, яка не може вписатися в плоский живіт Хейлі"

Багато хто сказав, що дитина на знімку УЗД занадто велика і Болдуін ніяк не може бути вагітна. Але Джастін розвіяв усі сумніви шанувальників знімком, на якому зображена Хейлі на прийомі у лікаря.

"Якщо ви подумали, що це був квітневий жарт" - підписав фото співак.

Одразу ж усі почали його вітати, але були й ті, хто сказав, що у Джастіна є достатньо грошей для того, щоб найняти актора на роль лікаря та зняти приміщення для зйомки. Підписники зізнаються, що якщо це виявиться жартом, то вони сильно розчаруються в Бибере.

Звинувачення дуже розлютили улюбленця мільйонів, і він опублікував пост з собакою, прифотошопленной на знімку УЗД і написав:
"Почекайте, Господи, це ж... першоквітневий жарт"

Коментарі стали ще більш гнівними:
"Ви - шматок лайна, якщо вважаєте що вагітність - це щось, про що можна пожартувати.", "Я сподіваюся, що вам і вашій дружині ніколи не доведеться знати, що таке безплідність або втрата вагітності, тому що я гарантую, що це більше не буде «смішним» для вас."

Не пройшла повз і дружина Бібера - Хейлі Болдуін. Під одним із фото вона написала "Дуже смішно"

Це ще більше заплутало шанувальників, викликаючи в них лють.

Нагадаємо, що Лобода з закордону зворушливо привітала Монатіка з Днем народження

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що напівгола Бузова розкорячилась на камеру