Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному, злегка безбашенному луці. Надя Дорофєєва відображена в гримерці в кумедній позі і з серйозним виразом на обличчі. На ній чорний шкіряний комбінезон, злегка розстебнутий на грудях, під яким видно чорний спортивний топ. Волосся Наді розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі яскравий зухвалий макіяж. Одну руку вона витягнула вгору, а другу запустила в пишну шевелюру, вона не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала по-англійськи про безлад в її голові: "such a mess in my head". Це можна перекласти, як: "такий безлад у моїй голові". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати в захваті від такого зухвалого образу і засипають Надю компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Колір настрою чорний?", "Яка ти все-таки красива", "Ти така класна", "Найстильніша", "Яка крута, обожнюю тебе", "Шикарна", "Дуже красива", "Пора знятися в рок-кліпі", "Зате безлад красивий", "Богиня краси", "Найкрасивіша у світі", "Чому в турі не виступаєте в таких костюмах?", "Обожнюю такий безлад на твоїй голові", "Ти дуже гарна дівчина і я тебе дуже люблю", "Яка приголомшлива, завжди на стилі!", "Дуже гарна, просто слів немає", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.