Одіозний російський шоумен Микита Джигурда розповів, як багато років тому готувався до особливої ролі. Передає Clutch.

Відомий актор Микита Джигурда часто епатує публіку своїми неоднозначними вчинками та висловлюваннями. Так, нещодавно Джигурда у черговий раз підігрів інтерес публіки, виклавши архівне фото.

Шоумен показав у Instagram знімок, на якому він зображений практично виснаженим. На фото артисту років 30, він знятий топлес і замість м'язів на грудях і руках у нього тільки шкіра та кістки. У підписі під фото Джигурда написав, що спеціально довів себе до такого стану, щоб зіграти роль Ісуса у відомого режисера. За його словами, для цього він голодував цілий місяць.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вивчивши правила голодування різних шкіл, я, дотримуючи всих рекомендованих професіоналами процедур, 30 днів, як йог, голодував і пив тільки воду, при цьому молячись, щоб ходити в православну церкву, читаючи євангеліє та інші релігійні і наукові джерела. Саме тоді я відкрив для себе суть методу: Я і Отець — одне! І те, що пізніше висловив у формулі: Secretly We Are Gods! Все те, що хейтерам, ворогам моїм не зрозуміти до тих пір, поки вони не пройдуть через подібний досвід! Бо ганять Джигурду заробляють негативну карму, нерозумно дражнячи свою Долю!" — розповів Джигурда.

Нагадаємо, Джигурда опублікував фото з екстравагантною письменницею Оленою Леніною, на яких парочка відправилася в лазню і навіть занурювалася у крижану купіль.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анастасія Волочкова нарешті зізналася, що відчуває до Джигурди, адже їм досить довгий час приписують роман.

Також Знай.uа писав, Анастасія Волочкова і Микита Джигурда показали, як разом сіли на шпагат. У Мережі з'явилися фото спільного тренування Волочкової і Джигурди, на якому обидва сидять у фірмовій позі скандальної балерини.